VARÁZSKERT
VARÁZSKERT
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AJÁNLATAIM
 
PIHENŐ LIGET
 
TERMÉSZET AJÁNDÉKAI
 
GYÓGYITÁS
 
KREATIV
 
KÖNYVEK
 
KI VAN ITT!
Indulás: 2004-07-10
 
ELEKTROMOS KÖNYVEK
 
TÁRSALGÓ
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
LETÖLTÉSEK
 
KÖNYVAJÁNLÓ
 
TITKOK,TALÁNYOK A VILÁGBAN

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

TITKOK TALÁNYOK

2009.06.06. 06:27

A tudomány - ma még - úgy tanitja, hogy őseink kb 10-40 ezer évvel ezelőtt primitiv, állatbőrökbe burkolózott lények voltak. Az elemek és a környezeti viszonyok játékszereként vándoroltak a Földön.

Ha ez igy volt, akkor

1. -honnan kerültek elő 6-7 ezer évvel ezelőtt azok az ókori népek, amelyek városokat épitettek, társadalmakat alkottak,  törvényeiket irásban örökitették meg és számtalan tudományos felfedezést tettek, amelyek közül nem is egy már a mai tudományos eredmények szinvonalán állt?

2. Mi adta azt a lökést, a fejlődési ugráshoz?

3, Az ősember hagyta  az egész Föld felszinén azokat a nyomokat ,amelyeket mai napig nem tudnak megmagyarázni?

4. Honnan vették a technológiai tudásukat?

5. Kik készitették a hatalmas monstrumokat és miért, kiknek?

6. Kik voltak azok akik már ismerték az általunk a később megszületendő Püthagoraszról vagy Euklidészről elnevezett tételeket, kiszámitották a csonkagúla köbtartalmát, ismerték a naptárt, az algebrát, a trigonometriát, az anatómiát, az épitészet bonyolult mérnöki számitásait, a csilágszati ismereteikről ne is beszéljünk.

7. A tudósok rengeteg jelét találják annak, hogy az öt földrész kultúrái között igen sok, sőt gyanúsan sok mennyiségű jel mutat a közös eredetre. Az ókori civilizációknak Európa, Afrika, Amerika, Ázsia és Ausztrália területén az épitészet, a legendák, a hitvilág, a szokások, a művészetek stb. terén oly sok közös vonásuk volt, hogy azt a véletlennek semmiképpen sem tulajdonithatjuk.Talán közös múltjuk volt ezeknek a népeknek?

 Ezekre a kérdésekre keresek választ ezeken az oldalakon.

//holvolt.gportal.hu/gindex.php?pg=21467170

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Mosoly
Sirva jössz a világra és körülötted mindenki mosolyog.Igyekezz úgy élni, hogy mosolyogva távozzál és körülötted mindenki sirjon.
 
Rohan az idő!
 
JELES NAPOK-ÜNNEPEK
 
JELKÉPTÁR
 
MINDENFÉLE
 
ZENE
 
MAGYARSÁG
 
SÁMÁN-TÁLTOS
 
MESESAROK
 
BLOG-OK
 
ENERGETIKA
 
TÉRKÉP E TÁJ
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
POSTALÁDA
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
zene
 
FRISSITVE
 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?